Att resa utomlands är naturligtvis helt underbart men glöm inte bort att det finns fantastiskt mycket härligt att upptäcka i Sverige. Vi har storstäder med puls, vacker natur för vandring, fjäll att åka skidor i och kuststäder med fantastiska stränder. Här finns md andra ord något för alla typer av resenärer.

När du ska resa runt i Sverige ska du bo på Elite Hotels där du bor i mysiga hotellrum med hög standard. Hos Elite vet du vad du får och du kan boka din resa utan att behöva oroa dig över hur ditt boende kommer att vara. Elite finns dessutom från norr till söder i mängder av städer så ett hotell är aldrig långt borta!

Underbara platser att besöka i Sverige

visbyUnder pågående coronapandemi är gränserna stängda och det är bättre tillfälle än någonsin att upptäcka Sverige. Sverige har mängder med plaster som är väl värda ett besök! Varför inte ta en roadtrip och stanna till på alla dessa magiska platser? Här är några resmål du inte får missa:

Visby, Gotland

”Rosornas och ruinernas stad, det är Visby på Gotland.”

Så här säger Aftonbladet om Visby. Denna sommarstad har allt från pulserande nattliv till magiska matupplevelser och ringmuren som är ett världsarv som måste ses!

Ales stenar, Österlen

Denna fornlämning vid Kåseberga i Ystad kommun består av 59 stena som är utplacerade i form av ett skepp. Stenarna har sått sedan järnåldern och är ett mäktigt verk att beskåda.

Gamla stan, Stockholm

Mitt i Stockholm finns gamla stan som på 1200-talet var hela staden. Här hittar du roliga små gränder, vackra hus, restauranger, caféer och barer där du kan spendera en hel dag.